Μενού Κλείσιμο

Πυροκουρτίνες

Πυροκουρτίνες ηλεκτροκίνητες από ύφασμα πυράντοχο με ραφές από ανοξείδωτη κλωστή.
Φέρουν αυτόματο μηχανισμό απομανδάλωσης μέσω ηλεκτρικού πίνακα, συνδεδεμένο με την πυρανίχνευση, ή μέσω εύτηκτου συνδέσμου όταν εκδηλωθεί πυρκαγιά και με χειροκίνητη λειτουργία με ατέρμονα αλυσίδα για την περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Περιγραφή

Οι πυροκουρτίνες είναι παρόμοιες με τα μεταλλικά ρολά, καθώς αναπτύσσονται κάθετα, ωστόσο, επειδή είναι κατασκευασμένες από ύφασμα υαλοβάμβακα, είναι πολύ πιο εύκαμπτες.

Αυτό σημαίνει πως μια πυροκουρτίνα μπορεί να τοποθετηθεί με ακρίβεια και οικονομία χώρου και συνεπώς προσφέρει πολύ καλό διαχωρισμό.

Η συμπαγής κατασκευή της πυροκουρτίνας την καθιστά ιδανική επιλογή για λόμπι, καταπακτές και κλιμακοστάσια όπου υπάρχει περιορισμένος χώρος.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι πυροκουρτίνων:

Αυτόματες:
Ο
ι περισσότερες μη στατικές πυροκουρτίνες είναι αυτόματες. Συνδέονται με το σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς, ώστε να κατέβουν αυτόματα όταν υπάρξει πυρκαγιά.

Στατικές:
Αυτές οι κουρτίνες είναι μόνιμα τοποθετημένες και χρησιμοποιούνται για τον διαχωρισμό ανοικτών χώρων όπως αποθήκες ή σοφίτες.

Μονωτικές:
Αυτές οι κουρτίνες παρέχουν επιπλέον μόνωση και επιτρέπουν τη διάβασα πολύ πιο κοντά στην κουρτίνα χωρίς να επηρεάζονται από τη φωτιά στην άλλη πλευρά.

Οι πυροκουρτίνες έρχονται με βαφή σε RAL της επιλογής σας.